Koop e-books over zonnepanelen – Leer gratis elektriciteit opwekken en bespaar op uw maandelijkse energierekeningen

 

Ik was op zoek naar e-book instructie-informatie voor zonnepanelen, slechts een paar jaar geleden, als een manier om mijn eigen systeem voor het produceren van zonne-energie op te wekken. De aanschafkosten van commerciële zonnepanelen waren voor mij te duur om te overwegen, en het terugverdienen van de totale kosten zou te veel jaren kosten om het haalbaar te maken. Een bevriende ingenieur vertelde me echter dat het gemakkelijk was om deze panelen in elkaar te zetten, ze aan te sluiten op een spanningsregelaar voor Zonnepanelen kopen een batterij, en mijn maandelijkse energierekening te verlagen. Hij moedigde me aan om langzaam te beginnen, een paar panelen te bouwen, voor zover ik ze kon betalen, en na verloop van tijd een heel huissysteem te bouwen, groot genoeg om alle energie op te wekken die mijn huis, een gezin van vier personen, dagelijks nodig heeft.

Na wat onderzoek te hebben gedaan, ontdekte ik dat het hart van een zonnepaneel het fotovoltaïsche zonnecelpakket is, dat de zonnestralen gebruikt om die energie om te zetten in elektriciteit. En dat door de cellen in een container te installeren en de eenheid zo te plaatsen dat deze naar de zon is gericht, ik een eenvoudig zonnepaneel zou hebben dat in staat is om lampen of kleine apparaten te laten werken. Door meer van deze panelen te maken, kon ik letterlijk de controle over mijn energiekosten overnemen. Ik leerde dat het niet moeilijk was om redelijk geprijsde zonnepanelen te maken die gratis elektriciteit zouden opwekken, maar ik kon ook eenvoudige windmolens maken die de gratis energie uit wind benutten. Ik besefte dat het ook mogelijk was om een daksysteem te maken om de hitte van de zon te benutten, zelfs op een koude dag, om water op te warmen en vast te houden in mijn bestaande warmwatertank. Op advies van mijn vriend begon ik langzaam en begon mijn onderneming om “groen” te worden door mijn eerste zonnepaneel te produceren, met deze drie eenvoudige stappen:

1. Gekocht e-book met zonnepaneel – Toen ik online zocht, vond ik een krachtig e-book met gedetailleerde instructies voor het maken van een systeem voor het opwekken van zonne-energie, met schematische informatie om me door het proces van het bouwen van zonne-energiepanelen te leiden. De instructies omvatten hoe een container te fabriceren om de fotovoltaïsche zonnecellen te bevatten, hoe en waar zonnecellen moeten worden geïnstalleerd en aan elkaar moeten worden bevestigd om een zonnepaneel voor spanningsregelaar te maken. Het liet me zien hoe klein te beginnen, slechts een paar panelen te bouwen, om onmiddellijk te gebruiken en om de paar maanden extra panelen toe te voegen. Door een batterij toe te voegen, zou ik een energieproducerend systeem kunnen bouwen dat ik zou kunnen gebruiken, zelfs als de zon onder is.

2. Mijn eerste systeem met meerdere panelen in elkaar gezet – Ik heb eerst de zonnecellen gekocht, lokaal en op internet gezocht naar kwaliteitseenheden tegen een lage prijs. Ik kocht mijn zonnecollectorcellen online, op een veilingsite, tegen een zeer redelijke prijs. Met behulp van direct verkrijgbare materialen die ik vond bij mijn plaatselijke bouwmarkt, kon ik de fotovoltaïsche zonnecelcontainers bouwen. Ik heb de berekeningen van de schematische tekening van de container aangepast aan de afmetingen van de zonnecellen die ik heb gekocht. Ik heb ze vervolgens gestabiliseerd in de container die ik heb gebouwd. Nadat ik de constructie van het bouwen van de eerste unit had doorlopen, heb ik meerdere panelen gemaakt. Door de instructies te volgen, kon ik het eerste paneel met het tweede verbinden, enzovoort, totdat ik een minisysteem had gemaakt. Toen ik klaar was met het monteren van mijn eerste minisysteem, installeerde ik het op het dak van mijn huis, in lijn met de beweging van de zon.

3. Blijven groeien – Mijn minisysteem begon elektriciteit te produceren vanaf het eerste moment dat ik het in de zon plaatste. Om de paar maanden verzon ik meer minisystemen en koppelde ik ze aan het grotere systeem. Binnen een paar jaar had ik een zonne-energiesysteem gebouwd dat groot genoeg was om in alle energiebehoeften van mijn huis te voorzien. Ik heb nu een systeem dat groter is dan wat we nodig hebben, en verkoop al het overtollige vermogen aan ons lokale elektriciteitsbedrijf. Het nutsbedrijf heeft een omgekeerde meter op mijn huis geïnstalleerd, die achteruit loopt terwijl de extra stroom via de lijn naar het nationale elektriciteitsnet wordt gestuurd. Hoewel het alle energie produceert die we kunnen gebruiken, en een overschot, neemt het hele energieproducerende systeem slechts een deel van ons dak in beslag.

We hebben nooit een compromis hoeven sluiten over hoe we elektriciteit in huis gebruiken. Ik heb geen energierekening meer van mijn plaatselijke elektriciteitsbedrijf, aangezien mijn huis 100 procent zelfvoorzienend is op zonne-energie. Van het teveel aan stroom krijg ik nu maandelijks een cheque van het energiebedrijf. Omdat ik de zonnepanelen heb gebouwd, zoals voorgeschreven, met behulp van hoogwaardige materialen, is er vrijwel geen onderhoud om de zonnepanelen dagelijks te laten werken. Het heeft geen bewegende delen, dus ik verwacht dat het systeem ruim 50 jaar meegaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *