Hoe u de juiste elektrische scooter voor u kiest

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij het kopen van een scootmobiel kopen. Het kan verwarrend zijn als u wordt geconfronteerd met een lange lijst met functies en specificaties, maar er zijn een paar belangrijke overwegingen die u kunnen helpen uw zoekopdracht te verfijnen. Deze belangrijke kenmerken omvatten:

Maximale snelheid – jongere of nieuwere rijders willen misschien geen model dat maximaal meer dan 10 mph haalt. Het klinkt niet als veel, maar als je erop zit merk je het wel! Omgekeerd kunnen oudere en meer ervaren rijders zich daar wat terughoudend in voelen.

Doelleeftijdsbereik – Langzamere en kleinere modellen zijn over het algemeen gericht op de leeftijdsgroep van 8-12 jaar. Dit zijn suggesties van de fabrikant; een volwassen 7-jarige kan in orde zijn, en een kleinere 13-jarige heeft misschien nog steeds een kleiner model nodig. Zoals met alles – GEBRUIK UW OORDEEL! Bekijk de daadwerkelijke gebruikerservaring en beoordelingen hierover – sommige fabrikanten, zoals Razor, hebben de neiging om een hogere leeftijdscategorie aan te bevelen in vergelijking met de werkelijke ervaring.

Max Gewicht – Dit is het maximale gewicht waarvoor het apparaat is ontworpen. Het betekent niet dat het ding noodzakelijkerwijs kapot gaat als je vader van 250 lb op je Razor E100 stapt, die is ontworpen voor maximaal 120 lbs, maar het zal de levensduur van de batterij verkorten en mogelijk de motor na verloop van tijd verslijten.

Throttle Start – Dit betekent dat de scooter wegrijdt als u vanuit stilstand gas geeft. Veel van de kleinere modellen zoals de Razor E100 hebben een kleine kick nodig (tot ongeveer 3 mph, slechts een kleine kick) voordat de motor start. Grotere modellen zoals de Razor E300 gaan weg zodra je gas geeft, geen kick nodig.

Banden – Veel elektrische scooters hebben luchtbanden of niet-opblaasbare banden/wielen uit één stuk voor hun achterwielen. Instapmodellen bevatten dergelijke banden vaak ook voorop. Ze zijn goedkoper dan rubberen banden, maar presteren mogelijk niet zo goed en verslijten sneller, vooral bij grotere modellen. Grotere banden/wielen bieden ook meer bodemvrijheid en kunnen soepeler rijden. Nogmaals, dit valt meer op naarmate de scooter en berijder groter worden.

Levensduur van de batterij – Zoek naar een model dat u minstens 40 minuten ononderbroken rijtijd geeft. Over het algemeen zouden alle elektrische scooters van Razor dit moeten doen, en sommige zijn geschikt voor meer. Natuurlijk zijn het gewicht van de berijder, of je nu heuvels oprijdt en zo, hoe je rijdt en andere factoren van invloed op de werkelijke oplaadtijd.

Sommige scooters worden geleverd met sterkere, duurzamere en, ja, duurdere lithiumbatterijen in plaats van het meer gebruikelijke verzegelde loodzuurtype. Ongeacht het materiaal, alle batterijen hebben over het algemeen ongeveer 250-400 ladingen voordat ze moeten worden vervangen. Dat is precies hoe batterijen werken – of ze nu in scooters, mobiele telefoons of wat dan ook zitten.

Kwaliteit – Razor staat bekend als een van de beste fabrikanten in de branche, daarom voel ik me zo op mijn gemak om ze aan te bevelen. Er staan momenteel twee Razor-scooters – een elektrische en een kick/niet-elektrische – in onze garage.

Noah

Noah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top